يک متخصص تغذيه با اشاره به راهکارهاي جلوگيري از عفونتهاي ويروسي گفت: خوردن مواد مغذي در فصل پاييز باعث تقويت سيستم ايمني بدن در مقابل ويروسها شده و سرماخوردگي را از بدن دور ميکند.
وي با بيان اينکه مصرف ويتامين ها از بروز سرماخوردگي در افراد جلوگيري مي کند، اظهار داشت: مصرف مواد غذايي سرشار از ويتامين همچون حبوبات، غلات سبوس دار، ميوهجات مانند پرتقال، ليمو، نارنگي، گوجه فرنگي، فلفل دلمهاي، سيب زميني و سبزيجات تازه باعث کاهش طول مدت سرماخوردگي در افراد مي شود و در صورت کمبود آنها در بدن خطر ابتلا به عفونت ها افزايش پيدا ميکند.
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه مصرف سير نيز باعث کاهش عفونت هاي سرماخوردگي در بيماران مي شود، اضافه کرد: آهن موجود در سير سيستم ايمني بدن را تقويت کرده و از ورود هر گونه عفونت به ريه جلوگيري مي کند.
اصغر پور به خوردن ماهي در فصل پاييز اشاره کرد و افزود: امگا 3 يک اسيد چرب ضروري است که بدن انسان براي ادامه زندگي به آن احتياج دارد؛ به همين دليل با خوردن برخي غذاها همچون انواع ماهي، تخم کتان، تخمه کدو حلوايي و روغن شاه دانه، بدن مواد امگا 3 را تامين مي کند.
وي با بيان اينکه با مصرف دارو مي توان ويروس ها را در بدن کاهش داد، تصريح کرد: داروهاي بسياري براي درمان سرماخوردگي توليد شده است اما بايد توجه داشت که درمان مشخصي براي آن وجود ندارد و اغلب داروها جهت کاهش علايم بيماري مصرف ميشوند.
اين متخصص تغذيه به انواع داروهاي اين بيماري اشاره کرد و يادآور شد: مصرف داروهايي مانند داروي رفع گرفتگي بيني، اسپري بيني ضد احتقان، داروي ضد سرفه، داروهاي رفع آبريزش بيني و داروهاي خلط آور با تجويز پزشک به کاهش سرماخوردگي افراد کمک مي کند.
اصغر پور در خصوص داروهاي تببر عنوان کرد: اين داروها به دليل وجود اثر ضد درد و ضد تب و براي مقابله با ويروسهاي موجود در بدن استفاده مي شوند.
انتهاي پيام/